NAPENERGIA ROADSHOW

Az rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyek csak korlátozott számban érhetőek el. Jelentkezésed az email-ben történt visszaigazolásával válik hivatalossá. A regisztráció 2023. Június 21-én, 22.00-kor zárul.

nap
óra
perc
másodperc

Napelempark témában az alábbi kérdések felmerültek már benned?

A Phoenix Contact
RoadShow-ján
megkapod a válaszokat!

Biztosan sok forrásból sok mindent hallottál már napelemes rendszerekről, de lehet elvesztél az információáradatban. Tarts velünk 2023. Június 26-29. között a Phoenix Contact Napenergia Roadshow-ján és bemutatjuk a napelemes rendszerek védelmét, felügyeletét, biztonságos üzemeltetését. Garantáljuk, hogy azonnal használható tudáshoz jutsz.

Tarts velünk egy reggelire!

Indítsuk a napot közösen!  Tarts velünk Június 26-29. között és hozd magaddal megválaszolatlan kérdéseidet, hogy megoldást nyújtsunk problémáidra.Hallgasd meg szakértőinket, majd beszéljük át a Téged foglalkoztató kérdéseket. Garantáljuk, hogy intenzív és hasznos lesz az együtt töltött 2 óra.

Várunk Téged az alábbi helyszíneken és napokon:

Tudod milyen érzés egy Tesla-ban a „székbe tapadva” gyorsulni? Vegyél részt a Phoenix Contact Napenergia Roadshow-ján és ha jól válaszolsz a játékos kvíz kérdésekre, akkor elviszünk egy körre a TESLA Modell 3-assal.

Kiknek ajánljuk a Phoenix Contact Napenergia RoadShow-ját?

Az alábbi témákkal várunk

Összegyűjtöttük azokat a témákat, amikre a visszajelzések alapján leginkább kíváncsiak vagytok. Nézd meg 4 kedvcsináló videónkat a képre kattintva.

egyszerű és biztonságos adatátvitel​

smart camera box

időjárás menedzsment

túlfeszültség védelem

ipar 4.0 vezérés

közvetlenül napelemre köthető tápegységek

Szakértőink

Kiss Ernő

Elnök / Magyar Napelem Napkollektor Szövetség

Napelem piaci helyzetkép Magyarországon, lehetőségek és kihívások.

Varga Zsolt

termékmenedzser

Egy napelemes rendszer megtérülésének fontos kérdése (a napsütésen kívül), hogy mennyire van kitéve a váratlan események okozta meghibásodásoknak. Varga Zsolt, a Phoenix Contact Ipari Elektronika termékcsoportjáért felelős termékmenedzsere, élőben fogja bemutatni, hogy mit „tesz” egy villám a nem védett eszközökkel. Az ezen rendszereket tervező és telepítő szakemberek számára kihívást jelent a PV-rendszerek maximális rendelkezésre állásának és teljesítményének elérése. Ehhez fontos tényező az ágáramok összefogása és szétosztása, az egyes modulok villám és túlfeszültség okozta károk elleni védelme és a berendezés teljesítményének felügyelete.

Nyerges Tamás

termékmenedzser

Hogyan értesülhet a fotovillamos rendszerek üzemeltetője a szabadtéri rendszereik energiahatékonyságáról és megbízhatóságáról? Milyen új fejlesztések segítik elő, hogy a PV rendszerek üzembe helyezésekor továbbra is alacsonyak maradhassanak a műszaki tervezési ráfordítások? A rendszerek méretének növekedésével az események is szaporodnak. Milyen kiber-biztonságilag is megfelelő eszközeink vannak a távoli monitorozáshoz, karbantartáshoz? Ezekre a kérdésekre ad választ Nyerges Tamás, a Phoenix Contact Ipari megoldásokért és automatizálásért felelős termékmenedzsere, adja meg a választ.

Legutóbbi üzleti reggelink napenergia témában

MAGYARORSZÁG ELSŐ FELHŐBŐL VEZÉRELT NAPELEMPARKJA

A 100 éves Phoenix Contact által meghirdetett CO2-semlegesség 2030-ig történő elérését célzó Empowering the All Electric Society programot. E program keretében a Phoenix Contact a naperőmű és az energiatároló rendszer integrációjában, automatizálásában és távfelügyeletében működik együtt a Planergy Solutions kutatás-fejlesztés háttérrel rendelkező magyar startup-al.

Üzleti reggelink során a legaktuálisabb napenergiával kapcsolatos témákat mutattuk be. A hiánypótló napenergia roadshow során termékmenedzsereink 4 helyszínen adtak választ a felmerülő kérdésekre  2022. június 27-30. között.

Regisztráció véget ért

Köszönjük a hatalmas érdeklődést, minden helyszínünk megtelt!